Εισαγωγικό κείμενο: Το έργο SDG4YOUTH - Erasmus+/KA2 εστιάζει στην κατανόηση και διάχυση των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης στη νεολαία μέσα από μια συμμετοχική διαδικασία. Ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2023 και με χαρά μοιραζόμαστε την πορεία των δράσεων μας μέχρι σήμερα.

SDG4YOUTH-Erasmus+/KA2

Οι 17 στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης

μέσα από μια συμμετοχική προσέγγιση σε ομάδες εφήβων και νέων 

Η "Σχεδία στην πόλη" συμμετέχει ως εταίρος μαζί με άλλους τρεις φορείς στο ευρωπαϊκό έργο "SDG4YOUTH" - Erasmus+/ KA220- YOU- COOPERATION PARTNERSHIPS IN YOUTH με κωδικό έργου: 2022-2-PT02-KA220-YOU-000093609.

Το έργο ξεκίνησε τον Απρίλιο 2023 και ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο 2024. Εστιάζει στην κατανόηση και διάχυση των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης στη νεολαία μέσα από μια συμμετοχική διαδικασία.

Οι δράσεις του έργου περιλαμβάνουν: διακρατικές συναντήσεις εργασίας, βιωματικά και διαδικτυακά εργαστήρια για νέους, μία ανταλλαγή νέων και έκδοση σε 6 γλώσσες ενός πρακτικού εγχειριδίου για τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης και την εκπαιδευτική μεθοδολογία προσέγγισης σε ομάδες εφήβων και νέων. 

 

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ 2023

Μπορείτε να δείτε τον ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΔΡΑΣΕΩΝ που πραγματοποιήσαμε κατά το 2023 ΕΔΩ.

 

 

Το έργο “SDG4YΟUTH” συγχρηματοδοτείται από την Εθνική Υπηρεσία του Erasmus+ στην Πορτογαλία Juventude/ Desporto & CES και την Ευρωπαϊκή Ένωση.