Η «Σχεδία στην πόλη» φιλοξενεί το

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΦΗΓΗΣΗΣ 12 ωρών (3 συναντήσεις)

«Μικρές παραμυθίες» με την Ανθή Θάνου

Σάββατα 16:00-20:00, 30 Ιανουαρίου, 13 Φεβρουαρίου και 19 Μαρτίου 2016

 

Σ' αυτό το εργαστήρι θα προσπαθήσουμε να μπούμε στο μαγικό κήπο των παραμυθιών. Θα γνωρίσουμε διαφορετικά είδη λαϊκού λόγου, θα αφουγκραστούμε τους ήρωες των παραμυθιών και ύστερα θα ζωντανέψουμε τα κατορθώματά τους με τη φωνή και το σώμα μας. Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα πειραματιστούν και θα ανακαλύψουν το δικό τους τρόπο να αφηγούνται, γιατί κάθε αφηγητής δεν είναι απλός μεταδότης της παράδοσης, ασκεί ελεύθερα την τέχνη του. O αφηγητής μπαίνει στο κέντρο και αναλαμβάνει την ευθύνη της παραμυθίας, της παρηγοριάς αλλά και της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης.

Θέματα του σεμιναρίου:

- Τεχνικές αφήγησης (χρήση φωνής, κίνηση, ρυθμός, στάση σώματος, σκηνοθεσία αφήγησης κ.λ.)

-Τεχνικές μυθοπλασίας (καθημερινά ερεθίσματα - αφορμή για μια ιστορία)

- Πειραματισμοί στην αφήγηση

 

Χρήσιμες πληροφορίες:

Κόστος συμμετοχής: 60 € (συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 23%)

Δίνεται βεβαίωση συμμετοχής.

Δηλώσεις συμμετοχής: 2310 236344, 6978 383064 και στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., fb Sxedia stin poli, www.sxediastinpoli.gr