Οι «Δημιουργικές διαδρομές» μας θα συνεχιστούν και τη φετινή χρονιά με ανανεωμένα προγράμματα για παιδιά 5-8 ετών. Βασισμένοι στις αρχές της βιωματικής μάθησης και με «όχημα» τις τέχνες και το εκπαιδευτικό παιχνίδι θα προσεγγίσουμε ποικίλα ενδιαφέροντα θέματα!

 

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου, ώρες 11:00 - 13:00

«Γεύσεις εποχής!», εργαστήριο ζαχαροπλαστικής και γευστικών απολαύσεων 

Υποδεχόμαστε το φθινόπωρο φορώντας το σκούφο του μικρού ζαχαροπλάστη για να μάθουμε πως φτιάχνονται smoothies, φρουτοχυμούς και υγιεινά γλυκίσματα!

 

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, ώρες 11:00 - 13:00

«Ο καθηγητής Πειραματίξ ξανάρχεται», εργαστήριο πειραμάτων

Μετά την επιτυχία του περσινού μας εργαστηρίου ο καθηγητής Πειραματίξ θα μας δείξει, μέσα από τα πειράματά του, πως η φυσική και η χημεία μπορεί να κρύβουν και μια δόσης μαγείας! 

 

* Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, ώρες 12:00 - 13:00

«Παιχνίδι των χρωμάτων», εργαστήριο δημιουργικών κατασκευών

Όταν χρώματα, πινέλα και άχρηστα υλικά μπλέκουν μεταξύ τους τι φαντάζεστε ότι θα συμβεί; Οι πιο πρωτότυπες κατασκευές για το γραφείο και το δωμάτιο μας!

Αυτό το Σάββατο οι «δημιουργικές διαδρομές» θα σας περιμένουν στον «Τεχνότοπο», ένα ξεχωριστό δημιουργικό φεστιβάλ στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (είσοδος ελεύθερη). Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας.

 

Χρήσιμες πληροφορίες για τις «Δημιουργικές διαδρομές»

* Προσφέρουμε στους μικρούς μας φίλους υγιεινό δεκατιανό.dimiourgikes diadromes

* Συνδρομή υποστήριξης για κάθε πρόγραμμα: 5 €

* Δηλώστε συμμετοχή: 2310 236 344 & 6978 383064, ώρες 11:00-14:00 &     

   18:00-21:00 

* Τα εκπαιδευτικά προγράμματα υλοποιούν εθελοντές παιδαγωγοί της «Σχεδίας στην πόλη». Η συνδρομή σας διατίθεται στην υποστήριξη των εθελοντικών μας προγραμμάτων για παιδιά και νέους/ες με ιδιαίτερες δυσκολίες σε συνεργασία με φορείς και οργανώσεις της πόλης μας.