Εισαγωγικό κείμενο: Η "Σχεδία στην πόλη" ενεργοποιεί ξανά την τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης σε γονείς και εκπαιδευτικούς, τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε. Καθημερινά, 14:00-19:00, θα είμαστε κοντά σας για να μοιραστούμε πληροφορίες και συμβουλές σε θέματα της καθημερινής ζωής με τα παιδιά.

 ☎️  2310236344 - ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ σε γονείς και εκπαιδευτικούς

 

 Η "Σχεδία στην πόλη", αν και έχει αναστείλει τις δια ζώσης δράσεις της, συνεχίζει να προσφέρει με κάθε δυνατό τρόπο.

Καθώς παρατείνεται η περίοδος της καραντίνας και εντείνεται η πίεση που βιώνουν γονείς και εκπαιδευτικοί αποφασίσαμε να ενεργοποιήσουμε ξανά

την Τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης  σε γονείς και εκπαιδευτικούς.

 

Από την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020,  καθημερινά, ώρες 14:00-19:00 θα είμαστε στη διάθεσή σας στην τηλεφωνική γραμμή  2310236344.

Θα είμαστε κοντά σας για να μοιραστούμε πληροφορίες και συμβουλές και για να προσφέρουμε την υποστήριξή μας σε θέματα της καθημερινής ζωής με τα παιδιά:

  • Μελέτη μαθημάτων, οργάνωση χρόνου, συγκέντρωση προσοχής, προτάσεις δημιουργικής μάθησης. 
  • Δημιουργικός ελεύθερος χρόνος (ιδέες δημιουργικών δραστηριοτήτων με τα παιδιά).
  • Δημιουργική διαχείριση διαφωνιών-συγκρούσεων.

Επίσης θα προτείνονται ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και άρθρα μέσα από τις ενημερωτικές αναρτήσεις της σελίδας μας στο Facebook.

👉Την περίοδο των εορτών: από 24 έως και 27 Δεκεμβρίου και από 31 Δεκεμβρίου 2020 έως και 3 Ιανουαρίου 2021 η ομάδα θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα. 

 

👉Η "Σχεδία στην πόλη" ακολουθεί τις αρχές δεοντολογίας και εμπιστευτικότητας καθώς και τις οδηγίες της ισχύουσας νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

     Κατά την τηλεφωνική επικοινωνία τηρείται η ανωνυμία και το απόρρητο των συνομιλιών.

 

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.