Εισαγωγικό κείμενο: Με τη θεατροπαιδαγωγό Χριστίνα Γιαγκούλη θα επισημάνουμε τις κύριες τεχνικές του Εκπαιδευτικού Δράματος. Στη συνέχεια θα προσεγγίσουμε διαδραστικά ένα σχέδιο Δράματος για το συναίσθημα του φόβου, τη διαφορετικότητα και την έκφραση συναισθημάτων στην κοινότητα.

 

Διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο

"Εκπαιδευτικό Δράμα: εισαγωγή και παράδειγμα εφαρμογής στην προσχολική και πρωτοσχολική εκπαίδευση

 

  • Πότε; ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021, 10:00-14:00
  • Εκπαιδεύτρια; Χριστίνα Γιαγκούλη, Θεατροπαιδαγωγός, Ηθοποιός, Coach
  • Πως; Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom
  • Τι θα μου προσφέρει;

Στο σεμινάριο τεσσάρων ωρών, θα κάνουμε μια εισαγωγή στο Eκπαιδευτικό Δράμα. Θα επισημάνουμε τα βασικά συστατικά καθώς και τις κύριες τεχνικές του.

Έπειτα, θα περάσουμε στην εφαρμογή του. Οι συμμετέχοντες θα γίνουν μέρος όλης της διαδικασίας, με άμεσο και βιωματικό τρόπο.

Το σεμινάριο στηρίζεται σε web εργαλεία που δίνουν την δυνατότητα μιας πιο άμεσης αίσθησης βιωματικότητας, όσο είναι δυνατό στην εξ απoστάσεως διδασκαλία.

Το σχέδιο Εκπαιδευτικού δράματος που θα παρουσιαστεί αφορά στο συναίσθημα του φόβου, στη διαφορετικότητα και στην έκφραση των συναισθημάτων στην κοινότητα.

  • Τελικά, αν εκφράσουμε στην κοινότητα αυτό που περνάμε, μήπως τότε ο φόβος μας μοιράζεται;
  • Μήπως αυτό το «μοίρασμα» μας ενδυναμώνει;
  • Μήπως αυτό που φοβόμαστε, δεν είναι τελικά τόσο τρομακτικό;

Αυτά και άλλα ερωτήματα θα διερευνηθούν μέσα από τη εφαρμογή του εκπαιδευτικού δράματος.

Οι ηλικιακές ομάδες που προτείνεται η εφαρμογή του είναι νηπιαγωγείο, Α΄ και Β’ δημοτικού.

 

Το σεμινάριο:

✔ Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.
✔ Δίνεται ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό.

✔ Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, εμψυχωτές, φοιτητές κι όσους/ες θα ήθελαν να μάθουν περισσσότερα για τις εφαρμογές του Εκπαιδευτικού Δράματος σε παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου. 

 

Χρήσιμες πληροφορίες:

Για την εγγραφή σας:
💻 Δήλωση συμμετοχής στην ηλεκτρονική φόρμα: https://docs.google.com/forms/d/1IImJ07ZnZ3Hu0t-KSPsT1EbHfUR2mVxwEnlCa2BnSYM/edit

🎯ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:


 Δήλωση συμμετοχής: γίνεται μόνο μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας έως την Παρασκευή 19 Μαρτίου. 

👉Στη  φόρμα συμμετοχής συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο και την ιδιότητά σας όπως θέλετε να αναγράφεται στη βεβαίωση παρακολούθησης.

👉Η φόρμα δήλωσης συμμετοχής θα απενεργοποιηθεί μόλις συμπληρωθεί ο αριθμός συμμετεχόντων (έως 20 άτομα). Σε περίπτωση ακυρώσεων θα ενεργοποιηθεί έγκαιρα.

  Κόστος συμμετοχής: 15,00 €

📍  Εξόφληση το αργότερο έως τη Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021  με καταβολή της συνδρομής στον τραπεζικό μας λογαριασμό:
👉ΤΡΑΠΕΖΑ: Alpha Bank
👉ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: «Σχεδία στην πόλη»:
     ΙΒΑΝ: GR7201404070407002002000130
     Στην αιτιολογία κατάθεσης γράφετε το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ και ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ.

👉ΠΡΟΣΟΧΗ: To ποσό που θα κατατεθεί πρέπει να είναι 15,00 €. Σε περίπτωση πληρωμής μέσω e-banking τα έξοδα συναλλαγής επιβαρύνουν εξ' ολοκλήρου εσάς.

👉 Η εγγραφή σας ολοκληρώνεται με την κατάθεση του ποσού και την αποστολή του καταθετηρίου στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
     Επίσης, μας στέλνετε το ΑΦΜ και τη Δ.Ο.Υ, τα οποία χρειάζονται για την έκδοση της απόδειξης Tα στοιχεία αυτά είναι απαραίτητα για την έκδοση απόδειξης σύμφωνα με τον φορολογικό     κώδικα και στη συνέχεια διαγράφονται από τα ηλεκτρονικά μας αρχεία.
Στη συνέχεια θα λάβετε ηλεκτρονικά την απόδειξη και το link για να συνδεθείτε μέσω της πλατφόρμας zoom.

👉 Μετά τη λήξη του σεμιναρίου θα λάβετε ηλεκτρονικά τη βεβαίωση παρακολούθησης και το εκπαιδευτικό υλικό.

👉Επιστροφή χρημάτων γίνεται εφόσον το σεμινάριο ακυρωθεί με ευθύνη του διοργανωτή.
    Σε περίπτωση που έχετε καταθέσει τη συνδρομή και δεν μπορείτε να λάβετε μέρος πρέπει να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 4 ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου ώστε να γίνει η επιστροφή χρημάτων, διαφορετικά δεν γίνεται επιστροφή καθώς δεσμεύεται θέση συμμετέχοντα.

👉Η "Σχεδία στην πόλη" τηρεί αυστηρά τους κανονισμούς προστασίας προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τα προσωπικά σας στοιχεία διαγράφονται εφόσον δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail.

☎ Επικοινωνήστε μαζί μας για απορίες ή περισσότερες πληροφορίες: 2310236344 & 6978 383064

📌e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

📌www.sxediastinpoli.gr
📌Facebook: Sxedia stin poli
📌Instagram: Sxedia stin poli