Εισαγωγικό κείμενο: "Πόσο καλά γνωρίζεις την πόλη σου;” Η εθελόντρια της ομάδας Κλεοπάτρα Μπαμπάκη ετοίμασε ένα διασκεδαστικό κουίζ για να καλωσορίσουμε τους νέους και τις νέες που ήρθαν φέτος στη Θεσσαλονίκη αλλά και για να "φρεσκάρουμε" τις γνώσεις μας! Μια πρωτοβουλία στο πλαίσιο του “YOUTH and the city” project.

"Πόσο καλά γνωρίζεις την πόλη σου;”

ένα διασκεδαστικό quiz για να υποδεχθούμε τους νέους και τις νέες στη Θεσσαλονίκη!

 

Μια πρωτοβουλία της εθελόντριας Κλεοπάτρας Μπαμπάκη

στο πλαίσιο του εθελοντικού μας  προγράμματος “YOUTH and the city” project - πρωτοβουλίες νέων εθελοντών

 

 Αφορμή για τη δημιουργία αυτού του κουίζ στάθηκε μια ιδέα που συζητήσαμε στην πρόσφατη διαδικτυακή συνάντηση της ομάδας και αφορούσε το εθελοντικό πρόγραμμα “YOUTH and the city” project, που διοργανώνει η "Σχεδία στην πόλη".

Τι αρέσει στους νέους φοιτητές που ήρθαν στην Θεσσαλονίκη, που συχνάζουν οι φοιτητές κ.λπ.

Αμέσως αναρωτήθηκα, πραγματικά που συχνάζουν οι περισσότεροι συμφοιτητές μου; Γνωρίζω όντως τέτοια μέρη; 'Εχω προλάβει να γνωρίσω την πόλη μου ως φοιτήτρια (περνώντας έναν ολόκληρο χρόνο σε lockdown);

Πράγματι γνωρίζω την ίδια μου την πόλη;

Με τα παραπάνω λοιπόν ερωτήματα στο μυαλό μου ήρθε η ιδέα να μάθω αν όντως οι κάτοικοι και οι πολίτες της Θεσσαλονίκης γνωρίζουν για αυτήν και ιδιαίτερα οι νέοι! Έτσι λοιπόν έψαξα διάφορα στοιχεία και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την πόλη μας και δημιούργησα ένα ερωτηματολόγιο 10 ερωτήσεων που ο καθένας μπορεί να τεστάρει τις "γνώσεις" του. 

Στη συνέχεια θα καταγράψω τις απαντήσεις και πιστεύω πως θα εκπλαγούμε με τα αποτελέσματα! 

Να και το link του κουίζ:

https://forms.gle/SnB4qo7uiTHZiBeo6

 

Είστε έτοιμοι και έτοιμες;;

Θα χρειαστούν λίγα μόνο λεπτά από τον χρόνο σας!

 

Καλή διασκέδαση!!!

Κλεοπάτρα Μπαμπάκη