Εισαγωγικό κείμενο: Σας περιμένουμε στον χώρο μας, στην 1η ενημερωτική αλλά και διασκεδαστική συνάντηση της χρονιάς! Θα καλωσορίσουμε τα νέα μέλη της ομάδας και θα μιλήσουμε για τις δράσεις μας! Επίσης, στο πλαίσιο του έργου Games-int.eu (Erasmus+/ KA2) που υλοποιούμε, θα ενημερωθούμε για τα προγράμματα κινητικότητας νέων και θα μοιραστούμε τις εμπειρίες μας από σεμινάρια και ανταλλαγές.

Γίνε μέλος στην ομάδα!

Our Welcome Youth Day στην "Σχεδία στην πόλη"

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022, ώρα 19:00

 

 

Με πολύ χαρά ετοιμάζουμε τη φετινή μας συνάντηση ενημέρωσης και καλωσορίσματος παλιών και νέων μελών της ομάδας.

Επιτέλους δια ζώσης, στον χώρο μας, στον αγαπημένο πεζόδρομο της Παπαμάρκου, στην Άθωνος. Θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε με τα νέα μέλη της ομάδας, να ανταλλάξουμε ιδέες και βέβαια θα σας ενημερώσουμε για όλες τις νέες μας δράσεις!!!

✏ Αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά σε εκπαιδευτικά πρόγραμματα και δημιουργικές δράσεις για παιδιά.
✏ Αν θέλεις να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου μέσω των δωρεάν σεμιναρίων που προσφέρουμε.
✏ Αν θέλεις να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να συμμετέχεις σε youth project στη Θεσσαλονίκη και την Ευρώπη...
🎯  η Sxedia stin poli είναι εδώ για σένα!

 

Ειδικά αυτή την μέρα θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις για το πρόγραμμα Games-int.eu (Erasmus+) που υλοποιούμε και τις δυνατότητες συμμετοχής σε προγράμματα κινητικότητας νέων μέσω του Erasmus+.

Και επειδή μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, τα μέλη της ομάδας που ταξίδεψαν σε διαφορετικές χώρες την περίοδο 2021-2022 θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους μέσα από ένα πλούσιο φωτογραφικό άλμπουμ!

Για το έργο Games-int.eu μπορείτε να δείτε περισσότερα ΕΔΩ.

Κι όλα αυτά θα γίνουν... αλλιώς.. με διαδραστικό τρόπο, με μουσική, παιχνίδι και με την απαραίτητη συνοδεία κερασμάτων που θα έχουμε ετοιμάσει για σας!

Σας περιμένουμε λοιπόν για ένα ξεχωριστό και διασκεδαστικό απόγευμα παρέα με την ομάδα της "Σχεδίας στην πόλη".