Εισαγωγικό κείμενο: Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου φοράμε τα γιορτινά μας! Σας περιμένουμε σ' ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο εργαστήρι παρέα με τα ξωτικά και τους καλικαντζάρους! Θα ετοιμάσουμε στολίδια και θα φτιάξουμε πολύχρωμα τρουφάκια! Και βέβαια θα αποχαιρετήσουμε τον παλιό χρόνο με δωράκια, κουραμπιέδες και μελομακάρονα!

📣Σας περιμένουμε στις "Δημιουργικές διαδρομές" με ένα γιορτινό εργαστήριο για να αποχαιρετήσουμε το 2022 και να υποδεχθούμε τη νέα χρονιά!

🥁🎅"Παρέα με τα ξωτικά και τους καλικαντζάρους!", χριστουγεννιάτικο εργαστήρι με κατασκευές και ζαχαροπλαστική, για παιδιά 6-8 ετών

Πότε; Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022, ώρες 11:00-13:00

Πού; στον χώρο της "Σχεδίας στην πόλη", Παπαμάρκου 8, πλ. Άθωνος

Αυτό το Σάββατο θέλουμε να είναι μοναδικό και γι αυτό ετοιμάζουμε ένα χαρούμενο εορταστικό εργαστήριο με την παρέα των πιο ζωηρών ξωτικών και καλικαντζάρων!

Εσείς γνωρίζετε για αυτά τα παράξενα πλάσματα;;; 

Θα μάθουμε τα μυστικά τους και θα φτιάξουμε όμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια για το σπίτι μας.

Και μετά... θα βάλουμε τον σκούφο και την ποδιά του μικρού ζαχαροπλάστη για να ετοιμάσουμε λαχταριστά σοκολατένια γλυκίσματα με πολύχρωμη τρούφα! 

Δεν θα αφήσουμε βέβαια παραπονεμένους τους γονείς! Θα έχουμε τα αγαπημένα μας παραδοσιακά γλυκά,τους κουραμπιέδες και ταμελομακάρανα!

Η μέρα θα κλείσει με δωράκια που θα προσφέρουμε και με το μαγικό βιβλιαράκι χριστουγεννιάτικων συνταγών από όλον τον κόσμο για να πειραματιστείτε στην κουζίνα σας την περίοδο των διακοπών!

Σας περιμένουμε!

 

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 10-12 παιδιά.
  • Είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.
  • Τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.
  • Συνδρομή για κάθε πρόγραμμα: 8,00 €. Για 2 αδερφάκια το κόστος είναι 12,00 €. 
  • Δήλωση συμμετοχής - πληροφορίες: 2310 236344 & 6978 383064

* Στο διάλειμμα του προγράμματος προσφέρουμε χυμό και κέρασμα. Προτείνουμε να φέρνετε και το αγαπημένο δεκατιανό του παιδιού.

* Διεύθυνση: πεζόδρομος Παπαμάρκου 8, περιοχή Άθωνος (1η παράλληλος πάνω από την Ερμού), Θεσσαλονίκη

* Τα εκπαιδευτικά προγράμματα υλοποιούν παιδαγωγοί-μέλη της «Σχεδίας στην πόλη».