Εισαγωγικό κείμενο: Υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα με τη γιορτή της εθελοντικής μας ομάδας "Find your secret Santa". Θα ανταλλάξουμε τα δώρα μας, θα δοκιμάσουμε ζεστό κρασί και παραδοσιακά γλυκά και θα διασκεδάσουμε! Επίσης θα παρουσιάσουμε τo MEMOPOLIS, την ψηφιακή πλατφόρμα του προγράμματος Games-int.eu (Erasmus+/ KA2) που πλέον είναι στον "αέρα"!

Youth Christmas event, "Find your secret Santa!"

Πότε; Σάββατο 17.12.2022, 14:00-16:00

Πού; στον χώρο της "Σχεδίας στην πόλη", Παπαμάρκου 8

 

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και εμείς αγαπάμε να τα γιορτάζουμε με την αγαπημένη μας ομάδα!

Φέτος είναι αφιερωμένα στους νέους και νέες εθελοντές και εθελόντριες της "Σχεδίας στην πόλη" που αφού έλαβαν την πρώτη τους εκπαίδευση συμμετέχουν πλέον ενεργά στις δράσεις μας,  ανάλογα με τον χρόνο που διαθέτουν.

 

Το Youth event έχει τίτλο "Find your secret Santa" και βεβαίως προβλέπεται ανταλλαγή δώρων!

Επίσης θα μάθουμε τα μυστικά για να φτιάξουμε  το ζεστό κρασί, glühwein, όπως το αποκαλούν οι Γερμανοί και οι Αυστριακοί ενώ θα δοκιμάσουμε χειροποίητα παραδοσιακά γλυκίσματα και άλλες λιχουδιές!

Φέρτε μαζί σας ένα συμβολικό δωράκι, βάλτε κάτι κόκκινο (Christmas dress code!) και ελάτε να διασκεδάσουμε πριν πούμε αντίο στο 2022!

 

Στο πλαίσιο της γιορτής μας θα έχουμε τη χαρά να παρουσιάσουμε τo MEMOPOLIS, την ψηφιακή πλατφόρμα-παιχνίδι του έργου Games-int.eu (Erasmus+/ KA2) που μετά από πολύ προσπάθεια και προετοιμασία είναι στον "αέρα"!

 Περισσότερες πληροφορίες για το έργο μπορείτε να δείτε ΕΔΩ: