Εισαγωγικό κείμενο: Σας περιμένουμε στην Youth Ιnfo Day "Πάμε Ευρώπη;" στο Κέντρο Νέων της ActionAid. Θα μιλήσουμε για τα προγράμματα κινητικότητας νέων και θα μάθουμε περισσότερα για τις ψηφιακές δεξιότητες από την InfinityGreece. Επίσης θα παρουσιάσουμε το έργο Games-Int-eu(Εrasmus+/KA2) και την ψηφιακή πλατφόρμα MEMOPOLIS.

"Πάμε Ευρώπη;" Youth info Day

Multiplier event

Memopolis-Gamesint.eu/ Erasmus+/ KA2

Πότε;Τρίτη 28 Μαρτίου 2023, 13:00-18:00

Που; Κέντρο Νέων της ActionAid, Πλ. Ναυαρίνου 7, Θεσσαλονίκη

Η Καλλιτεχνική Παιδαγωγική Ομάδα "Σχεδία στην πόλη" διοργανώνει το multiplier event "Πάμε Ευρώπη;" - Youth Info Day και με ιδιαίτερη χαρά προσκαλούμε νέους και νέες καθώς και youth workers και trainers με σκοπό να παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα του έργου και την ψηφιακή πλατφόρμα MEMOPOLIS.
Επίσης θα μοιραστούμε γνώσεις για τα ευρωπαϊκά προγράμματα κινητικότητας νέων και θα έχουμε την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον εργαστήριο για τις ψηφιακές δεξιότητες από την ομάδα του InfinityGreece.

Πρόγραμμα εκδήλωσης

13:00-14:00: Υποδοχή - coffee bonding

14:00 - 14:45: - Welcome - energizing games

                       - Παρουσίαση του Κέντρου Νέων της ActionAid στη Θεσσαλονίκη

                       - Παρουσιάση του προγράμματος Games-Int-eu και της πλατφόρμας MEMOPOLIS από τη "Σχεδία στην πόλη"

14:45 - 15:30: Ευκαιρίες κινητικότητας νέων μέσα από τα Ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus+ και Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης:                            Αργυρώ Σκίτσα, πρόεδρος της παιδαγωγικής ομάδας "Σχεδίας στην πόλη"     

15:30 - 15:45: διάλειμμα - καφές, σνακ

15:45 - 17:30: "Εργαστήριο ψηφιακών δεξιοτήτων", δεξιότητες και εργαλεία για την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη: Γιάννης                          Χαρχαντής, Ceo και ιδρυτής της ΚοινΣ.Επ. InfintyGreece

17:30 - 18:00: Συζήτηση, ανατροφοδότηση

 

Χρήσιμες πληροφορίες:

✏ Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

✏ Μπορείτε να εγγραφείτε μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας πατώντας ΕΔΩ 

✏ Μετά την εκδήλωση θα λάβετε μέσω e-mail βεβαίωση συμμετοχής και ενημερωτικό υλικό για τα προγράμματα κινητικότητας νέων. 

☎Πληροφορίες: 2310236344 & 6978383064

✏Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του διετούς ευρωπαϊκού έργου  "Games-Int-eu" (Erasmus+/KA2) στο οποίο η  "Σχεδία στην πόλη" συμμετέχει ως εταίρος. 

 

Ευχαριστούμε θερμά το Κέντρο Νέων της ActionAid για την ευγενική φιλοξενία της εκδήλωσης. 

Το Κέντρο Νέων της ActionAid στη Θεσσαλονίκη προωθεί την ενεργό συμμετοχή των νέων ανθρώπων στη ζωή της πόλης μέσω της απασχολησιμότητας, των τεχνών και του εθελοντισμού. Στόχος του είναι να ενισχύσει τις δεξιότητές τους και να τους δώσει τη δυνατότητα να διαδραματίσουν ενεργό ρόλο στην κοινωνική, πολιτιστική και οικονομική ζωή της πόλης τους, δημιουργώντας το πλαίσιο για μία βιώσιμη πόλη.

 

Η "Σχεδία στην πόλη" συμμετέχει ως εταίρος στο έργο "Games-Int-eu" (2020-1-DE04-KA227-YOU-020871) το οποίο υλοποιείται  με τη συγχρηματοδότηση του προγράμματος Erasmus+/ KA2. 

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.