Απρίλιος 2023, Δημιουργικές διαδρομές με τα παιδιά

Εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά 5-8 ετών

Η Άνοιξη ήρθε, η μέρα μεγάλωσε και η φύση γύρω μας ανθίζει!

Στις «Δημιουργικές διαδρομές με τα παιδιά» συνεχίζουμε με καινούργια εκπαιδευτικά εργαστήρια δίνοντας έμφαση στο βιωματικό παιχνίδι, στο ομαδικό πνεύμα και τη δημιουργική έκφραση των παιδιών. Σας περιμένουμε και αυτό το μήνα!

 

Σάββατο 1 Απριλίου 2023, 11:00 - 13:00

"Μ' ένα βιβλίο ταξιδεύω", εργαστήρι παραμυθιού και δημιουργικής γραφής με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου
✏Ο μεγάλος παραμυθάς Χανς Κρίστιαν Άντερσεν θα μας ξεναγήσει στον υπέροχο κόσμο των παραμυθιών. Θα εμπνευστούμε από παιδικά βιβλία της βιβλιοθήκης μας και θα δραματοποιήσουμε σκηνές αγαπημένων παραμυθιών. Στη συνέχεια θα μάθουμε τεχνικές δημιουργικής γραφής με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Και θα "βουτήξουμε" την πένα μας στο μαγικό μελάνι για να γράψουμε και να εικονογραφήσουμε το δικό μας βιβλίο τσέπης! Για ενθύμιο θα φτιάξουμε έναν πρωτότυπο σελιδοδείκτη.

Σάββατο 8 Απριλίου 2023, 11:00 - 13:00

"Πάσχα με τα παιδιά", εορταστικό εργαστήρι, είσοδος ελεύθερη!

✏Τα έθιμα του Πάσχα ξετυλίγονται σαν ένα παραδοσιακό παραμύθι στην κουζίνα της γιαγιάς... Μυρωδιές από νηστίσιμα κουλουράκια-λαζαράκια, το βάψιμο των αυγών με νήματα και κρεμμυδότσουφλα, γιορτινές κατασκευές για το πασχαλινό τραπέζι, περιμένουν τους μικρούς φίλους της ομάδας!

 

📌Χρήσιμες πληροφορίες για τις «Δημιουργικές διαδρομές»:
👉Είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.
☎ 2310 236344 & 6978 383064.
📌Συνδρομή για κάθε πρόγραμμα: 8,00 €. Για 2 αδερφάκια το κόστος είναι 12,00 €.


👉Τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.
👉Στο διάλειμμα του προγράμματος προσφέρουμε χυμό και κέρασμα. Προτείνουμε να φέρνετε και το αγαπημένο δεκατιανό του παιδιού.
👉Οι «Δημιουργικές διαδρομές» είναι ένα ανοιχτό πρόγραμμα ώστε τα παιδιά να επιλέγουν τα εργαστήρια που τους ενδιαφέρουν χωρίς να αισθάνονται τη «δέσμευση» μιας ακόμα εξωσχολικής δραστηριότητας.
👉Διεύθυνση: πεζόδρομος Παπαμάρκου 8, περιοχή Άθωνος (1η παράλληλος πάνω από την Ερμού), Θεσσαλονίκη