Εισαγωγικό κείμενο: H Anastasia Moskalenko, η δημιουργική ESC εθελόντρια μας, παρουσίασε το προσωπικό της project "Surreal Art Exhibition" με έμπνευση από την χώρα της Ουκρανία. Η έκθεση έγινε στο WonderWall Bar από τις 4 έως και τις 8 Ιουλίου. Στα εγκαίνια μίλησε για την πατρίδα της και μοιράστηκε εικόνες από τις πόλεις που έχουν πληγεί από τον πόλεμο.

"Surreal Art Exhibition" by Anastasia Moskalenko, ESC εθελόντρια της ομάδας

4-8 Ιουλίου 2023,

WonderWall Bar, Αιγύπτου 18, Λαδάδικα

 

H Anastasia Moskalenko είναι η δημιουργική και δραστήρια ESC εθελόντρια μας στη "Σχεδία στην πόλη" από τον Φεβρουάριο του 2023. Στο πλαίσιο του προγράμματος Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης διοργάνωσε το καλλιτεχνικό της project  με τον τίτλο "Surreal Art Exhibition".

Το προσωπικό project που ετοίμασε και παρουσίασε είναι μια διαδραστική εικαστική έκθεση με έμπνευση από την χώρα της την Ουκρανία.
Η έκθεση πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στο WonderWall Bar (Αιγύπτου 8, Λαδάδικα) από τις 4 έως και τις 8 Ιουλίου 2023.
Στα εγκαίνια της έκθεσης μας μίλησε για την πατρίδα της και μοιράστηκε εικόνες από τις πόλεις που έχουν πληγεί από τον οδυνηρό πόλεμο.
Η έκθεση περιλάμβανε ψηφιακά ζωγραφικά της έργα και εικαστικές εγκαταστάσεις.