Εισαγωγικό κείμενο: Μάρτης Δικαιωμάτων για το Thess-δίκτυο και περπατάμε πάλι στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, σε ένα Walking Tour για τα ανθρώπινα δικαιώματα! Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29/3 στις 18.00 στη Βόρεια Πύλη της ΔΕΘ στο γλυπτό του Ζογγολόπουλου και θα έχει διάρκεια 2μιση ωρών. Δηλώστε συμμετοχή!

Μάρτης των Δικαιωμάτων

Walking tour για τα Ανθρώπινα δικαιώματα με το Thess-δίκτυο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Παρασκευή 29 Μαρτίου, 18.00

Εκκίνηση: Βόρεια Πύλη ΔΕΘ - Γλυπτό Ζογγολόπουλου

 

Για άλλη μια χρονιά το Thess-δίκτυο (Άτυπο Δίκτυο της Κοινωνίας των Πολιτών Θεσσαλονίκης) διοργανώνει μια ξεχωριστή εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Ξενοφοβίας, του Ρατσισμού και των Διακρίσεων (21 Μαρτίου).

Ο κύκλος εκδηλώσεων "Μάρτης των Δικαιωμάτων" ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια και μέχρι σήμερα έχουμε πραγματοποιήσει σεμινάρια, διαδικτυακή Ζωντανή Βιβλιοθήκη, ανοιχτές δράσεις στην πόλη. 

Πέρσι πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Walking tour για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με σημαντικούς σταθμούς μνήμης και προβληματισμού.

Φέτος περπατάμε και πάλι στους δρόμους της Θεσσαλονίκης!
 
Θα περιηγηθούμε στο κέντρο της πόλης και σε σημεία που συνδέονται με γεγονότα σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα. Εκπρόσωποι οργανώσεων του δικτύου θα μοιραστούν ιστορίες και εμπειρίες.
Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29/3 στις 18.00 στη Βόρεια Πύλη της ΔΕΘ στο γλυπτό του Ζογγολόπουλου και θα έχει διάρκεια 2μιση ωρών. Τελικός μας προορισμός θα είναι ο πολυχώρος ΥΨΙΛΟΝ για ανατροφοδότηση και συζήτηση. 
 
 
Απαιτείται η δήλωση συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο:
 
 
 
Η "Σχεδία στην πόλη" θα είναι και φέτος εκεί!
 
Σας περιμένουμε!