Εισαγωγικό κείμενο: To Σάββατο 18 Μαΐου συμμετείχαμε στο φεστιβάλ οικογένειας CONNECT FAMILY που πραγματοποιήθηκε με την αιγίδα του Δήμου Νεάπολης Συκεών. Δημιουργήσαμε μαζί με τα παιδιά μάπετ κούκλες και δακτυλόκουκλες στο Εργαστήριο του Τζεπέτο! Ευχαριστούμε την Connect Family για την πρόσκληση.

Φεστιβάλ Οικογένειας στο Δήμο Νέαπολης-Συκεών από την Connect Family

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό συμμετείχαμε στο 1ο διήμερο Festival οικογένειας «CONNECT FAMILY FESTIVAL», το οποίο διοργάνωσαν η ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Νεάπολης-Συκεών.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με αφετηρία μια Επιστημονική Ημερίδα με θεματικό άξονα την οικογένεια και την υποστήριξή της, τη Παρασκευή 17 Μαΐου και ώρες 10:00 – 14:00 και ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 18 Μαΐου, ώρες 16:00-21:00, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης Στρεμπενιώτη, με ποικίλες καλλιτεχνικές και αθλητικές δράσεις για παιδιά και γονείς, διαδραστικά εργαστήρια τέχνης, χειροτεχνίας και ψυχαγωγίας και ένα μουσικό καλλιτεχνικό δρώμενο, με στόχο τη σύνδεση όλων των μελών της οικογένειας.

Οι παιδαγωγοί της "Σχεδίας στην πόλη" ετοιμάσαμε με τους μικρούς μας φίλους τις δικές μας κούκλες στο Εργαστήριο του Τζεπέτο.

Ήταν μια όμορφη εμπειρία που μοιραστήκαμε με παιδιά και γονείς κι απολαύσαμε την κάθε στιγμή! Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Δήμο Νεάπολης-Συκεών και την ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ για την πρόσκληση, τη δημιουργική συνεργασία και την άψογη διοργάνωση.