Εισαγωγικό κείμενο: Ελάτε να μάθουμε για τις ευκαιρίες που προσφέρουν τα ευρωπαϊκά προγράμματα για τη νεολαία και να λύσουμε όλες μας τις απορίες! Προσκεκλημένος μας είναι ο Christian Cibba, E.S.C. United Societies of Balkan. Η συνάντηση θα γίνει διαδικτυακά.

YOUTHLAND19.27  - Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS+/KA2, στρατηγικές για ενδυνάμωση και ενίσχυση της ενεργής συμμετοχής των νέων στα κοινά.

Youth meetings points - Συναντήσεις νέων για ενημέρωση και ανταλλαγή γνώσεων, ιδεών και εμπειριών 

H "Σχεδία στην πόλη" συμμετέχει ως εταίρος σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον ευρωπαϊκό πρόγραμμα που επικεντρώνεται στην καταγραφή των αναγκών των νέων σήμερα αλλά και στην ενδυνάμωση τους ώστε να συμμετέχουν ενεργά και να ενημερώνονται σε ποικίλα θέματα που θα τους βοηθήσουν στα μελλοντικά τους βήματα.

Στο πλαίσιο αυτό σχεδιάσαμε μια σειρά συναντήσεωννέων (Youth meeting pointsμε θέμα «Ας μοιραστούμε εμπειρίες

Σε κάθε συνάντηση (στο χώρο μας ή σε άλλον χώρο) προσκαλούμε νέους/ες επαγγελματίες ή μέλη νεανικών ομάδων ή επιχειρηματικών εγχειρημάτων, όπου θα μας παρουσιάζουνμια θεματική ενότητα, το επάγγελμά τους ή μια καινοτόμα ιδέα που υλοποίησαν. Στόχος μας είναι να αναπτυχθεί ένας γόνιμος διάλογος που θα δώσει δημιουργικά ερεθίσματα, γνώσεις σε τομείς που δεν είμαστε εξοικειωμένοι, ευκαιρίες για δικτύωση αλλά και προσωπική ανάπτυξη και διερεύνηση.

 

Για τον Νοέμβριο το θέμα μας θα είναι:

«Πάμε Ευρώπη; Ευκαιρίες κινητικότητας και πρακτικής άσκησης για νέους 18-30 ετών»

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020, 19:00-20:30

 

Η συνάντηση θα γίνει διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom.

Στο πλαίσιο της συνάντησης θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε πιο αναλυτικά για τα ευρωπαϊκά προγράμματα που αφορούν τους νέους, ποιες ευκαιρίες προσφέρουν, ποια έξοδα καλύπτουν, με ποιους τρόπους μπορούν να συμμετέχουν και ποια οφέλη αποκομίζουν σε προσωπικό, κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. 

Προσκεκλημένος: Christian Cibba, ESC Coordinator, United Societies of Balkans (U.S.B.) 

 

Δήλωση συμμετοχής στην ηλεκτρονική φόρμα: https://docs.google.com/forms/d/1hnFevTDHQ6r0XcL9h2g-NJEFR3x1-5QjGahehXkgtMM/edit

Είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής έως τις 17/11/2020, ώρα 17:00 καθώς ο αριθμός συμμετεχόντων θα είναι έως 20 άτομα.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και η φόρμα θα απενεργοποιηθεί μόλις συμπληρωθεί ο αριθμός συμμετεχόντων

Μετά την εγγραφή στην ηλεκτρονική φόρμα θα σταλεί στους συμμετέχοντες μέσω e-mail το link για τη σύνδεση στη συνάντηση. 

Η "Σχεδία στην πόλη" τηρεί αυστηρά τις απαραίτητες οδηγίες που ορίζει η ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. 

 

Περισσότερες πληροφορίες για το ευρωπαϊκό έργο YOUTHLAND19.27:

https://www.sxediastinpoli.gr/news/symvainei-twra/124-youthland-19-27-erasmus-plus-ka2