Εισαγωγικό κείμενο: Ποιες προσκλήσεις συναντάς όταν τολμήσεις το δικό σου επαγγελματικό εγχείρημα ως νέος/α που ζει στην Ελλάδα την περίοδο της κρίσης; Που κρύβεται η δημιουργικότητα και η καινοτομία; Γνωρίζετε για τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις; Αυτά και πολλά ακόμα ερωτήματα θα συζητήσουμε με τον προσκεκλημένο μας Γιάννη Χαρχαντή, ιδρυτικό μέλος της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. “INFINITY GREECE “.

 

Youth meetings points - Συναντήσεις νέων για ενημέρωση και ανταλλαγή γνώσεων, ιδεών και εμπειριών

H "Σχεδία στην πόλη" συμμετέχει ως εταίρος στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα YOUTHLAND29.27/ ERASMUS+/KA2, που επικεντρώνεται στην καταγραφή των αναγκών των νέων σήμερα αλλά και στην ενδυνάμωσή τους ώστε να συμμετέχουν ενεργά και να ενημερώνονται σε ποικίλα θέματα που θα τους βοηθήσουν στα μελλοντικά τους βήματα.

Στο πλαίσιο αυτό σχεδιάσαμε μια σειρά ενημερωτικών συναντήσεων για νέους (Youth meeting points) με θέμα «Ας μοιραστούμε εμπειρίες!»

Σε κάθε συνάντηση προσκαλούμε νέους/ες επαγγελματίες ή μέλη νεανικών ομάδων ή επιχειρηματικών εγχειρημάτων για να μας παρουσιάσουν μια θεματική ενότητα, το επάγγελμά τους ή μια καινοτόμα ιδέα που υλοποίησαν.

Στόχος μας είναι να αναπτυχθεί ένας γόνιμος διάλογος που θα δώσει δημιουργικά ερεθίσματα, γνώσεις σε τομείς που δεν είμαστε εξοικειωμένοι, ευκαιρίες για δικτύωση αλλά και προσωπική ανάπτυξη και διερεύνηση.

 

Για τον Δεκέμβριο το θέμα μας θα είναι:

“Νεανική επιχειρηματικότητα  σε περιόδους κρίσης!”

Δημιουργικά εγχειρήματα και κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις από τη θεωρία στην πράξη

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020, 19:00-20:30

 

Ποιες προσκλήσεις συναντάς όταν τολμήσεις το δικό σου επαγγελματικό εγχείρημα ως νέος/α που ζει στην Ελλάδα την περίοδο της κρίσης;

Που κρύβεται η δημιουργικότητα και η καινοτομία; Γνωρίζετε για τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις;  

Αυτά και πολλά ακόμα ερωτήματα θα συζητήσουμε με τον προσκεκλημένο μας Γιάννη Χαρχαντή, ιδρυτικό μέλος της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. “INFINITY GREECE “.

Περισσότερες πληροφορίες για το Infinity Greece: https://infinitygreece.com/

 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

  • Η συνάντηση θα γίνει διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom. 

  • Συμπλήρωσε την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής για τη συνάντηση πατώντας εδώ

  • Δήλωση συμμετοχής έως Πέμπτη 10/12, ώρα 14:00.

  • Η φόρμα θα απενεργοποιηθεί μόλις συμπληρωθεί ο αριθμός συμμετεχόντων.

  • Αριθμός συμμετεχόντων: έως 20 άτομα. 

 

 

 ΥOUTHLAND19.27  - Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS+/KA2, στρατηγικές για ενδυνάμωση και ενίσχυση της ενεργής συμμετοχής των νέων στα κοινά

Περισσότερες πληροφορίες για το ευρωπαϊκό έργο εδώ