Εισαγωγικό κείμενο: Νέοι και νέες συμμετέχουμε σε μια ανοιχτή συζήτηση για τον πολιτισμό και τις τέχνες τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας. Ποιες προκλήσεις αντιμετωπίζουν οι νέοι καλλιτέχνες σήμερα; Προσκεκλημένη μας είναι η κα Όλγα Κυριακίδου από την ομάδα ΚΙΡΚΟ.

 

“Τέχνες και πολιτισμός σε… καραντίνα”

💻Διαδικτυακή συζήτηση νέων

Παρασκευή 29 Ιανουάριου 2021, 19:00-20:30

Προσκεκλημένη: Όλγα Κυριακίδου, υπεύθυνη της ΚΙΡΚΟ, Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης για την τέχνη του τσίρκο. 

Νέοι και νέες συμμετέχουμε σε μια ανοιχτή συζήτηση για τον πολιτισμό και τις τέχνες τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας. Πως είναι η ζωή μας με κλειστούς τους χώρους τέχνης και πολιτισμού; Ποιες είναι οι συνέπειες; Ποιες εναλλακτικές μορφές συμμετοχής αναδεικνύονται; Πως οι νέοι καλλιτέχνες βιώνουν την πολύμηνη διακοπή καλλιτεχνικής δράσης; Ποιες προκλήσεις αντιμετωπίζουν; Ποιες αλλαγές δοκιμάζουν στη δουλειά τους; Πως θα είναι άραγε η επόμενη μέρα της επιστροφής στην «κανονικότητα»; Αυτά και άλλα πολλά θα συζητήσουμε με την προσκεκλημένη μας κα Όλγα Κυριακίδου την οποία και ευχαριστούμε θερμά που δέχθηκε την πρόσκλησή μας. 

Σας περιμένουμε!

 

👉ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

📌Συμπλήρωσε την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής πατώντας εδώ

📌Δήλωση συμμετοχής έως την Πέμπτη 27/01, ώρα 15:00. 

📌Αριθμός συμμετεχόντων: έως 25 άτομα. 

📌Η φόρμα δήλωσης συμμετοχής θα απενεργοποιηθεί μόλις συμπληρωθεί ο αριθμός συμμετεχόντων.

📌Η συζήτηση θα γίνει διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom. Στους συμμετέχοντες θα σταλεί μαιλ με το link σύνδεσης.

 

🎯Η συνάντηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος YOUTHLAND19.27/ ERASMUS PLUS/KA2.

Πρόκειται για έναν κύκλο ενημερωτικών συναντήσεων νέων με θέμα «Ας μοιραστούμε εμπειρίες!». 

Σε κάθε συνάντηση προσκαλούμε νέους/ες επαγγελματίες ή μέλη νεανικών ομάδων και κοινωνικών επιχειρήσεων για να προσεγγίσουμε ένα συγκεκριμένο θέμα που ενδιαφέρει τους νέους της πόλης μας. 

Στόχος μας είναι να αναπτυχθεί ένας γόνιμος διάλογος που θα δώσει δημιουργικά ερεθίσματα, γνώσεις σε τομείς που δεν είμαστε εξοικειωμένοι, ευκαιρίες για δικτύωση αλλά και προσωπική ανάπτυξη και διερεύνηση.

ΥOUTHLAND19.27 - Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS+/KA2, στρατηγικές για ενδυνάμωση και ενίσχυση της ενεργής συμμετοχής των νέων στα κοινά

Περισσότερες πληροφορίες για το ευρωπαϊκό έργο εδώ